Sovelluksen asentaminen

Voit asentaa Kaspersky sovelluksen Googlen, Huawein, Xiaomin tai muiden palveluntarjoajien sovelluskaupoista.

Kaspersky-sovelluksen asentaminen:

1. Avaa sovelluskauppa tai verkkosivusto laitteellasi.
  2. Etsi Kaspersky-sovellus.
  3. Avaa sovellussivu ja napauta Asenna. Sovelluksen asennus käynnistyy.
  4. Avaa sovellus ja tutustu Kaspersky-sovelluksen edellyttämiin käyttöoikeuksiin.
    • Jos sallit sovellukselle nämä luvat, siirry laitteen asetuksiin, etsi Kaspersky-sovellus ja anna sovellukselle pääsy kaikkien tiedostojen hallintaan.
    • Jos kieltäydyt antamasta sovellukselle vaadittuja käyttöoikeuksia, poista sovelluksen asetus.

Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android 14, sinua pyydetään myöntämään sovellukselle lupa näyttää ilmoituksia. Jos et myönnä tätä lupaa Kaspersky-sovellukselle, sovellus ei voi ilmoittaa sinulle suojaustilastasi, lisenssitiedoistasi ja muista sovelluksiin liittyvistä ongelmista.

Jotkin vaiheet voivat vaihdella käyttämästäsi sovelluskaupasta riippuen.

Lisätietoja Google Playn käytöstä löydät Google Play -ohjekeskuksesta . Lisätietoja AppGalleryn käytöstä löydät AppGallery-tukisivustolta. Lisätietoja muiden tarjoajien sovelluskauppojen käyttämisestä on vastaavan palveluntarjoajan ohjedokumentaatiossa.